Termeni si Conditii

SC RASIGA ROXICOM SRL este certificata si autorizata pentru  comercializarea materialului saditor pomicol,semintelor,arbustilor,bulbilor de Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Semintelor si Materialului Saditor Botosani. Comenzile vor fi onorate in ordinea sosirii acestora, dar si in functie de disponibilitatea produselor.

 

Comanda minima efectuata este de 50 lei.
* La comenzile sub 50 lei se aplica o taxa de colet, in valoare de 10 lei

 

Materialul saditor va fii livrat dupa trecerea gerurilor, la inceputul primaverii, intre 20 februarie si 1 martie – demaram livrarile, respectiv toamna dupa intrarea plantelor in repaus vegetativ, in jurul datei de 10 – 15 octombrie. Perioada optima de plantare a acestora fiind lunile martie –aprilie, respectiv octombrie – noiembrie.

Va rugam, la livrare, sa luati in considerare ca si noi depindem de conditiile meteorlogice. Scopul nostru este ca produsele sa ajunga la Dumneavoastra, la data stabilita initial.

Produsele noastre, in functie de disponibilitate pot fi comandate in cantitati limitate

Pretul materialului saditor pentru infiintarea plantatiilor comerciale (peste 1.000 buc.) este negociabil.

Preturile se negocieaza si difera in functie de cantitatea solicitata, specie, soi, portaltoi si modul de ambalare.

Avand in vedere ca produsele sunt livrate cu ajutorul unei societati de curierat cu care colaboram, din pacate livrarea prezinta costuri suplimentare.

Aceste cheltuieli de livrare presupun o taxa care va fi suportata de catre dumneavoastra.

 

Costurile percepute de Fan Courier sunt urmatoarele:

  • 16,5 lei pentru primul Kg,respectiv 1,35 lei pentru celelalte Kg.

 

In situatia in care livrarea se efectueaza in mediu rural se percepe o taxa suplimentara de 0,8 lei/Km (se ia in calcul distanta fata de primul oras cu sediul Fan Courier).